Bizler;
yaklaşık bir asırdan bu yana üç nesil olarak Türkiye'de hayvan ıslahı ve kalite et üretme çabası içerisindeyiz.
Bu tecrübe ile;
12 yıl önce kurulan ETÇİLER A.Ş. günümüz koşullarında kaliteli eti üretilmek için İzmir'e 30 km. mesafede Türkiye 'nin en modern AÇIK BESİ ÇİFTLİĞİ'ni kurmuş bulunmaktadır. Bu tesisin yanı sıra günümüz teknolojisinden yararlanarak konumuzda yararlı olabilecek pek çok yatırımı gerçekleştirmek arzusundayız.
Geçmişte;
firmamız kurucuları tarafından İzmir'de ilk defa "GRAVEDING" usulü et satışının başlatılmış olması bugünkü yatırımlarımızda bizleri cesaretlen dirmektedir.
Bugünkü;
et kalitemiz ile Türkiye'de iddalı bir konumda bulunuyoruz. Dolayısı ile sektörel sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz.
Arzumuz;
ulaştığımız kalite ve sağlıklı üretimin TURİZM sektöründe ve TOPLU TÜKETİM alanlarında da değerlendirilmesidir.
Zira üretici oluşumuz bu faydalanmaya ekonomik avantajlarda sağlanacaktır.
Bu sebeple;
et konusunda her türlü talebi yerine ulaştırabilecek pazarlama
organizasyonunu kurmuş bulunuyoruz.Avrupa standartlarına uygun olarak ürettiğimiz etlerimizin bu tüketim alanlarında da ülkemize olumlu katkılar sağlayacağı inancındayız.
Yönetim Kurulu Başkanı